010-2233836 info@renateonline.nl

Ben jij een bloembind(st)er en opzoek naar een nieuwe uitdaging in 2020? Dat komt goed uit want dan is het topteam van Renate Bloembindkunst opzoek naar jou!

———————————————————————————————————————————————————————————-

Wij zoeken een collega bloembind(st)er

Het liefst de hele dag tussen de bloemen en planten te vinden. Talent als bloemstylist, ervaring als bloembind(st)er. En natuurlijk gepassioneerd, creatief en onderscheidend. Ben jij dit? Pak dan nu je kans!

Kom bij het professionele maar ook zeker gezellige team van Renate Bloembindkunst. En natuurlijk zijn wij niet alleen bezig met boeketten, maar ook met bloemstukken, planten, aankleding van evenementen en bedrijven. Daarbij hebben we in de winkel o.a. woonaccessoires en het mooie merk Zusss.

Klinkt dit als muziek in de oren? Bel (06 – 51 96 32 58), mail (renate@bloembindkunst.nl) of kom langs in onze winkel. Want wij komen graag meer over jou te weten en vertellen met veel plezier over deze mooie baan in de bloemen.

enate Bloembindkunst zoekt een binder/verkoper (parttimer) die ook blij wordt van het maken van mooie plukboeketten en bloemstukken. Iemand die bovendien plezier heeft in het adviseren en helpen van klanten.

Ben jij instaat om klanten te verrassen met je zelfgemaakte boeketten of bloemstukken? Dan is Renate Bloembindkunst iets voor jou!