010-2233836 info@renateonline.nl

Over ons

De mooiste bloemenwinkel van Lansingerland? Die staat in Bleiswijk. Renate Bloembindkunst is gevestigd in een historische boerderij. De inrichting is sfeervol en de boeketten lijken soms wel kunstwerken. Hét adres in Lansingerland voor een boeket van klein tot groot, luxe boeketten maar ook rouw- en trouwwerk, bloemstukken en abonnementen.
 
 
Renate Jenniskens is meester in de bloemsierkunst. En dat is te zien ook, Haar boeketten lijken soms zelfs kunst. Maar dat geldt eigenlijk voor het gehele team vertelt Renate: “We zijn gespecialiseerd in ambachtelijk binden. Daarbij gebruiken we duurzame middelen. Ook op andere vlakken werken we zeer duurzaam: van de inkoop tot het afvoer van afval. En we werken met dagverse streekproducten die we zelf inkopen.”

 

Bedrijven en particulieren kunnen bij Renate Bloembindkunst een abonnement afsluiten voor bloemen of planten. Zo bent u ervan verzekerd dat er altijd verse bloemen op de balie staan, of dat de planten een goede verzorging krijgen. Renate: “Wij komen dan – afhankelijk van het product – elke week of elke twee weken langs. Bij een plantenabonnement ligt niet alleen de verzorging, maar ook het risico bij ons: slechte planten vervangen we dus direct.”

 

Lees hier meer informatie over wat zo’n abonnement inhoudt. Maar minstens zo leuk is het een bezoekje te brengen aan de sfeervolle winkel in de boerderij aan de Bleiswijkse Dorpsstraat 73. Renate: “We zijn een echte dorpswinkel: u voelt zich bij ons gelijk welkom.”

Het Team

Fleurop-bloemist

Wij zijn als zelfstandige bloemenspeciaalzaak aangesloten bij Fleurop, al sinds 1921 een symbool voor kwaliteit. Fleurop stelt bepaalde kwaliteitseisen aan haar bloemisten, zodat u verzekerd bent van extra kwaliteit en service. Dankzij het Fleurop-netwerk kunt u bovendien 24 uur per dag bloemen met een persoonlijk boodschap overbrengen naar iemand waar ook ter wereld.

.

 

Bezorging: in de regio en ver daarbuiten:

Natuurlijk zorgen wij desgewenst voor bezorging in Lansingerland en de regio gemeentes die grenzen aan Lansingerland, maar via onze webshop is het mogelijk om uw bestelling wereldwijd te laten bezorgen. Amsterdam? Berlijn? New York? Geen enkel probleem. In onze webshop kunt u eenvoudig vanuit huis en op elk moment an de dag uw boeket bestellen en wij zorgen voor een snelle, dagverse (!) bezorging